Forside > Videndeling > Søg på internettet

Søg på internettet

Informationssøgning på internettet

Min datter kom i dag og spurgte om jeg kunne hjælpe hende med at lave en papirbåd. Det er længe siden jeg har forsøgt dette om måtte sige – at det kunne jeg ikke, men sammen forsøgte vi at finde information på internettet.

Der var flere sider som så ud til at kunne bruges. Maja gik i gang med at folde en papirbåd ud fra billedanvisninger. Et sted i forløbet gik det galt – heller ikke hendes far kunne lige se hvordan man kom videre på den rigtige måde. Vi gav ikke op og fandt ny side. Heller ikke denne kunne hjælpe os videre. Så gik vi på Youtube og så en video, som vi kunne stoppe – vi så den flere gange, men det hjalp ikke helt.

Dette lille, ikke videnskabelige videoforsøg – viser at man sagtens kan finde informationer på bl.a. internettet, men hvis ikke informationerne kan interagere med den viden man har og føre til en aktiv handling – er den i dette som tilfælde, ikke helt brugbar.

Hjælp til at lære mere – om hvordan man søger på internettet kan findes på netpilot.dk – på følgende link, her finder du undervisningsmateriale.

Reklamer
Kategorier:Videndeling Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: