Forside > Videndeling > Søg på internettet

Søg på internettet

Søg information og få viden?

Min datter kom i dag og spurgte om jeg kunne hjælpe hende med at lave en papirbåd. Det er længe siden jeg har forsøgt dette og måtte sige – at det kunne jeg ikke, men sammen forsøgte vi at finde information på internettet. Der var flere sider som så ud til at kunne bruges. Maja gik i gang med at folde en papirbåd ud fra billedanvisninger. Et sted i forløbet gik det galt – heller ikke hendes far kunne lige se hvordan man kom videre på den rigtige måde. Vi gav ikke op og fandt ny side. Heller ikke denne kunne hjælpe os videre. Så gik vi på Youtube og så en video, som vi kunne stoppe – vi så den flere gange, men det hjalp ikke helt.

Dette lille, ikke videnskabelige videoforsøg – viser at man sagtens kan finde informationer på bl.a. internettet, men hvis ikke informationerne kan interagere med den viden man har og føre til en aktiv handling – er den i dette som tilfælde, ikke helt brugbar. Hjælp til at lære mere – om hvordan man søger på internettet kan findes på netpilot.dk – på følgende link http://www.netpilot.dk/undervisningsmateriale, finder du undervisningsmateriale.

Reklamer
Kategorier:Videndeling Tags: ,
 1. Karin Porup
  18. juni 2011 kl. 16:27

  Hej Bjørn.
  Hvilken herlig video! Jeg synes, det er en god idé at vise, at der er en sammenhæng mellem nye informationer og den viden, man har. Det er en noget overset faktor, synes jeg. Det er jo ikke alle oplysninger, der er lige brugbare for den enkelte. Din fremstilling af forskellige vidensplatforme er også god og meget realistisk – også eksemplet, hvor siden ikke vises! Herligt med en happy end!!!!
  Som instruktionsfilm er videoen for lang, synes jeg, men som del af en opgave betyder længden måske ikke så meget? Jeg kan godt lide, at almindelig menneskekundskab og -erfaring kan slå computeren:-)
  – og så er Maja utroligt sød at se på!!!
  God arbejdslyst!
  Hilsen Karin

 2. 19. juni 2011 kl. 21:38

  Hej Karin – tak for kommentar, du har helt ret. Lænden er rigelig lang, det er svært at klippe i video med sin egen datter 🙂 Hilsen Bjørn

 3. 13. februar 2014 kl. 13:08

  Don’t be afraid to share your opinion or a little bit about your personal interests, family or anything else that would be relevant to your blog or the readers. Blogging is so popular because it gives you the opportunity to share whatever you want with a large amount of people.

 1. 23. november 2014 kl. 05:02

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: